Webshop

Verkoop meer met een succesvolle webshop

standout-conversie-optimalisatieHeb je een winkel en wil je producten ook online gaan verkopen? Of heb je al een webshop, maar kan jouw online winkel wel een update gebruiken? Een webshop die goed in elkaar zit is heel belangrijk als je producten online wilt verkopen. Door alleen al je producten online te zetten en een online betaalmogelijkheid te bieden kom je er niet.

Hoe een webshop in elkaar zit is erg belangrijk. Kunnen online bezoekers je producten snel vinden? Is het gemakkelijk om productdetails te bekijken? Staan er goede foto’s (of zelfs video’s) van de producten in de webshop? Voordat een potentiële klant daadwerkelijk over gaat tot koop wil hij of zij alles weten over het product. Het draait om vertrouwen. Denk daarbij aan volledige productdetails, maar voeg ook reviews toe van klanten die het desbetreffende product al eerder kochten.

Zoekmachinevriendelijke webshop

StandOut Reclame helpt bij het ontwikkelen van de webshop die aan alle eisen voldoet. Zo houden we bij de ontwikkeling van de webshop altijd rekening met de zoekmachine resultaten. Door een webshop technisch gezien zoekmachinevriendelijk te bouwen, vergroot je de kans op een hoge ranking in de Google zoekmachine resultaten. Ook zorgen we onder andere voor overzichtelijke productcategorieën, een betrouwbare uitstraling en een soepel bestelproces.

Meer weten?

Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring met de bouw van webshops weten we precies waar een goede webshop aan moet voldoen. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van een webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over de voordelen van een succesvolle webshop.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.