Vacature Webdeveloper 32-40 uur

Ben jij de code-held die wij zoeken?

StandOut Reclame werkt hard voor organisaties die op zoek zijn naar resultaatgerichte websites en webapplicaties. Omdat ons klantenbestand almaar groter wordt, gaan we ons team uitbreiden.

Wat kom je doen

Als webdeveloper krijg je de vrijheid om zelfstandig en in teamverband aan bestaande en nieuwe online projecten te werken. Onze projecten lopen uiteen van het bouwen van een relatief eenvoudige website tot het bouwen van een complexe webapplicatie met allerlei koppelingen met andere systemen.

Samen met onze grafisch ontwerper denk je de hele website uit zodat onze ontwerper met een gaaf ontwerp kan komen. Zodra het ontwerp is goedgekeurd vertaal jij het ontwerp naar een perfect werkende en gebruiksvriendelijke website (in WordPress).

Wat verwachten we van jou:

  • HTML, CSS (SASS), PHP en JavaScript hebben geen geheimen voor jou.
  • Ervaring met WordPress, in het bijzonder het ontwikkelen van thema’s, is een grote pre.
  • Je snapt dat websites gevonden moeten worden in Google en je weet hoe je een website technisch zoekmachinevriendelijk inricht.
  • Je code is duidelijk en overzichtelijk, zodat je collega’s er ook makkelijk in kunnen werken.

Waar kom je terecht

Ons kantoor is gevestigd in een gaaf historisch pand middenin het centrum van Ommen. Hier werken we dagelijks aan nieuwe en gevarieerde projecten. Ons klantenbestand is breed. We werken zowel voor internationale spelers als voor de gezelligste horecabedrijven in de regio. Bekijk ook ons portfolio! en lees meer over ons.

Graag blijven we creatief en fris op marketinggebied en daarom zijn we in het bezit van de nieuwste gadgets. We hebben onder andere een 3D-printer, een drone, een hoverboard en de Oculus Rift.

Op jouw toekomstige werkplek staat een strakke iMac op je te wachten! We lunchen trouwens altijd samen dus je kunt je zelfgesmeerde broodjes thuislaten.

Solliciteren?

Heb jij interesse in deze vacature en kan je niet wachten om bij StandOut Reclame aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatie naar:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.