Webdesign

Webdesign met een doel

standout-reclame-webdesignEen succesvol design voor een website draait allang niet meer om het achterlaten van een online visitekaartje. Een goed webdesign moet leiden tot klantcontact, het genereren van leads en de verkoop van producten. Daarnaast heeft elk bedrijf zijn eigen doelen. Deze doelen worden voorafgaand aan de ontwikkeling van een webdesign bepaald. Zo wordt tijdens de ontwikkeling van het webdesign rekening gehouden met de specifieke doelen van de klant.

Belangrijk van een goed webdesign is dat online bezoekers zonder moeilijkheden alles kunnen vinden op de website. In slechts enkele klikken moeten ze contact kunnen opnemen, informatie kunnen lezen over producten of diensten en meer kunnen lezen over het bedrijf zelf. Uit vele onderzoeken blijkt dat bezoekers een website snel weer wegklikken als ze niet snel genoeg vinden wat ze zoeken. Een helder en duidelijk design is dus zeer belangrijk.

Webdesign voor alle apparaten

Jouw (potentiële) klanten zoeken tegenwoordig allang niet meer alleen vanaf een vaste computer of laptop naar meer informatie over jouw bedrijf. Vaak wordt gezocht vanaf een mobiel apparaat. Hierbij geldt hetzelfde als bij desktop webdesign, informatie moet snel gevonden worden, anders zal de bezoeker je website snel weer wegklikken. StandOut maakt altijd een responsive webdesign. Dit betekent dat het design zich aanpast aan het scherm waarop de site geopend wordt. Zo is alle informatie op de website altijd goed te vinden en te lezen.

Zoekmachine vriendelijk webdesign

Naast een gebruiksvriendelijk webdesign, ontwikkelt StandOut ook altijd een zoekmachine vriendelijk webdesign. Alle websites die wij bouwen worden technisch zoekmachine vriendelijk gemaakt, dit houdt in dat je website niet alleen door gebruikers, maar ook door zoekmachines gelezen kan worden. Lees meer over zoekmachine optimalisatie (SEO).

Bloembinderij Henk de Jonge

AKOpanel

Molecaten

De Resultaatbepalers

JHL Automotive

WOCA Nederland

Ténax

Installatietechniek Groen B.V.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.