Vacature (junior) Online Marketeer 32-40 uur

Je start de dag met een kopje koffie en opent Adwords. Even kijken of de aanpassingen aan je advertenties effect hebben gehad. Yes, een stijgende lijn! Met een voldaan gevoel ga je deze ochtend aan de slag voor een nieuwe klant. Hoe kan de webshop meer leads generen? En waarom zijn ze zo moeilijk vindbaar op Google? Je komt met verrassende oplossingen en schrijft een helder plan, waardoor de klant snapt wat je voor ze gaat betekenen. Voordat je gaat lunchen krijg je een mailtje van een klant dat de LinkedIn-campagne online mag en je alles al had klaarstaan zet je hem nog even met één klik online.

In de middag overleg je eerst met één van je marketingcollega’s, een klant wil graag beginnen met het versturen van een nieuwsbrief, maar is dat wel een goed idee? Jullie besluiten samen van wel en je komt zelfs met ideeën waar je collega nog niet aan had gedacht. Vervolgens schrijf je eerst een aantal SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s. Jij weet als geen ander dat Google zich blijft ontwikkelen en dat alleen een woord terug laten komen in een tekst niet genoeg is. Sterker nog, je volgt altijd het laatste marketingnieuws en als Google een nieuwe feature heeft, dan kan je het niet laten dit even met je collega’s te delen.

Dit kan zomaar een dag uit jouw leven zijn, als je solliciteert op onze vacature Online Marketeer. Zie je dit al helemaal voor je? Lees dan snel verder!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een (junior) Online Marketeer met een verstand van zaken. Je kent je weg in de wereld van online marketing en ook voor content marketing deins je niet terug. Daarnaast weet je dat je nooit uitgeleerd bent en bereid om jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt verstand van zoekmachine optimalisatie, Facebook advertising, Google AdWords en social media. Je krijgt energie van goede resultaten en je bent analytisch ingesteld. Dit vertaal je in duidelijke taal naar je klanten. Heb je ervaring met het projectmatig opzetten van nieuwe websites? Daar worden wij heel erg blij van! Verder heb je HBO denk- en werkniveau, schrijf je net zo makkelijk een heldere rapportage als een originele oneliner en ben je altijd creatief, maar gestructureerd waar nodig. Je vindt het leuk om je – samen met het hele team – in te zetten voor de klanten en gave projecten. Je helpt je klanten hun doelen te behalen, waarbij jij het aanspreekpunt bent op gebied van online/content marketing en de website.

Waar ga je werken?

StandOut Reclame werkt hard voor organisaties die op zoek zijn naar resultaat en scherpte in hun (online) marketingcampagnes. Dagelijks werken we aan gevarieerde projecten en ons brede klantenbestand groeit hard. We werken zowel voor internationale spelers als voor de gezelligste horecabedrijven, hoveniers en winkels in de regio.

Wat bieden we jou?

  • Een leuke baan voor 32-40 uur per week voor een marktconform salaris;
  • Een plek binnen een jong en gezellig team;
  • Een supersnelle iMac of Macbook om op te werken;
  • Werken op een mooie locatie in een gaaf historisch pand in Ommen;
  • Dagelijks samen lunchen, dus je kunt je zelfgesmeerde broodjes thuis laten;
  • Op vrijdag een gezellige borrel om samen het weekend in te luiden.

Solliciteren

Iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Stuur je motivatie en cv voor 22 augustus t.a.v. Jeroen Hogenkamp naar: info@standoutreclame.nl

 

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.