Tekstschrijver

Bereik meer klanten met doelbewuste teksten

Om ervoor te zorgen dat het doel van je website, folder of advertentie bereikt wordt, zijn goede teksten van groot belang. Onze tekstschrijver neemt contact op om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf. Naar aanleiding van dit gesprek worden professionele commerciële teksten geschreven voor zowel de website, de folders of de advertentie.

Zoekmachine vriendelijke teksten

Tijdens het schrijven van de teksten houdt de tekstschrijver ook rekening met de resultaten in zoekmachines. In de teksten wordt gebruik gemaakt van voor het bedrijf belangrijke zoekwoorden en daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende subkoppen. Google kijkt naar al deze punten en plaatst de website dan op een bepaalde plaats in de zoekmachine resultaten.

Wil je weten of onze tekstschrijver iets voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Graag gaan we vrijblijvend met je in gesprek over de verschillende mogelijkheden.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.