StandOut Reclame bestaat 5 jaar!

Op 1 juli 2017 bestaat StandOut Reclame vijf jaar! Vijf prachtige jaren waarin we heel veel klanten blij maakten met gave en doelgerichte websites, heldere flyers, online marketing diensten en nog veel meer. Ben je benieuwd naar wat we de afgelopen jaren allemaal hebben bereikt? Bekijk dan onze timeline!

Team
1
jul
2012

Start StandOut Reclame

Vijf jaar geleden startten Jeroen Hogenkamp en Jorin van Vilsteren op 25-jarige leeftijd StandOut Reclame. Dit omdat ze zagen dat veel bedrijven niet alle mogelijkheden kenden en daardoor veel kansen lieten liggen. Juist daar wilden ze met StandOut Reclame op inspelen. Vanuit toen nog een kantoor aan huis in Ommen bedienden ze al een groot aantal klanten door heel Nederland.

16
nov
2012

Eerste site live

We ontwierpen en bouwden een website voor The Eagle Compliance Company en OCR Services inc. Zij organiseerden een reeks events op het gebied van Export Compliance Management. De events werden gehouden in Rotterdam, Londen, Parijs en München en daarom moest de site ook in vier talen te lezen. De site bevatte een inschrijfmodule voor de nieuwsbrief en een registratiemodule voor de evenementen. Inmiddels is de site niet meer live, maar hij is via deze link nog wel te bekijken.

17
mei
2013

Verhuizing naar de Werf

Op 17 mei in 2013 verhuisden we naar ons nieuwe kantoor in de Werf. Dit is een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere bedrijven zich gevestigd hebben. Een prachtig plekje waar we meer ruimte hebben zodat we ons team uit kunnen breiden en beter klanten kunnen ontvangen. Uit onze kantoorruimte thuis zijn we op dit moment namelijk echt uitgegroeid.

24
dec
2013

The internet of things: kerstlampjes!

StandOut volgt alle trends op marketing en internet. Zo doen wij volop mee aan the internet of things: alledaagse voorwerpen worden een entiteit op internet die kunnen communiceren met personen en andere objecten. Zo was onze kerstboom tijdens de Kerst in 2013 op afstand te bedienen. Je kon via onze site de kleuren van de kerstverlichting aanpassen!

21
maa
2014

Opening Werf.io

Het bedrijfsverzamelgebouw Werf.io wordt officieel geopend. Inmiddels huren samen met ons tien bedrijven kantoorruimte in het pand: Inkt Viz, The Stylizer Marloes Overkamp, Chaos and order.com, Kunst kindje, Robin Veurink owner RBN MarCom, YA!, Ayu Polak Film en Video, Love bugs en Houdt van jou. De catering wordt verzorgd door De Baalderborggroep. Cliënten van deze groep plaatsten de vlaggenmast om het pand te openen. Geïnteresseerden waren welkom om een kijkje te nemen.

17
jul
2014

StandOut on-tour Beiaard Stavoren

We bouwden een website voor de verhuurders van deze villa in Beiaard Stavoren en in ruil daarvoor mochten we een weekje vertoeven in de villa. We verhuisden ons kantoor naar Friesland en in een geheel ontspannen sfeer ontstonden de meest creatieve ideeën. We ontwikkelden nieuwe websites en rondden een aantal projecten af. Natuurlijk was er ook tijd voor ontspanning!

11
nov
2014

Mathieu start bij StandOut Reclame

Omdat ons klantenbestand steeds verder groeit nemen we Mathieu Rigault aan. Hij gaat aan de slag als developer. Mathieu is verantwoordelijk voor het programmeren van veel van onze online projecten. Hij werkt altijd hard om elke website weer uniek en succesvol te maken en daarbij verliest hij de technische aspecten nooit uit het oog.

2
mei
2015

Verhuizing naar Kruisstraat 6

We groeien uit ons kantoor in de Werf en er komt een unieke kans voorbij! Een bijzonder pand aan de Kruisstraat in het centrum van Ommen wordt beschikbaar. In 1881 was dit pand het post- en telegraafkantoor van Ommen. We besluiten te gaan verhuizen. Op onze plek in het centrum is veel meer ruimte en ook zitten we nu op een goed zichtbare plek.

 

4
jun
2015

Nieuwe collega: Paula

Paula komt bij ons werken. Als tekstschrijfster heeft Paula al jarenlange ervaring. Ze gaat zeer kritisch en nauwkeurig te werk om elk tekstproject tot een succes te maken. Of het nu gaat om teksten voor een bouwbedrijf of een restaurant, geen uitdaging is haar te ingewikkeld. Juist door die ervaring met verschillende bedrijven is ze inzetbaar voor elke tekstopdracht.

20
aug
2015

Nieuwe website online

Na de verhuizing naar ons nieuwe pand in het centrum van Ommen werd het tijd om ook ons digitale huis te vernieuwen. We verbeterden de site vooral voor de zoekmachines, breidden ons portfolio uit zodat er meer ruimte is voor onze klanten en middels de uitgebreidere blog kunnen we onze klanten van nog meer kennis voorzien. 

2
nov
2015

Google partner AdWords

Om onze klanten optimaal te ondersteunen in hun campagnevoering in AdWords certificeren we ons door de Google AdWords-productcertificeringsexamens te halen. Dit betekent dat we over de meest recente productkennis beschikken. Vanaf nu zijn we officieel Google Partner!

15
feb
2016

Stagiair: Nick van den Hoeven

We breidden ons team uit met een stagiair: Nick van den Hoeven. Hij werkt een half jaar lang mee als grafisch vormgever. Voor een groot aantal klanten ontwerpt hij websites, flyers, logo’s en nog veel meer! Na zijn stage bij ons gaat hij verder studeren in Groningen.

9
jun
2016

100 website’s online!

Het ontwikkelen van deze 100 websites heeft veel bloed, zweet en koffie gekost. We zijn ontzettend trots op dit resultaat. Wat een eer om voor zoveel bedrijven succesvolle websites te ontwikkelen. Bij StandOut Reclame stopt een project echter niet na de live gang van een website: we ondersteunen onze klanten ook bij hun online marketing. We zorgen onder andere voor een verbetering in bezoekersaantallen, aanvragen en feedback.

30
jan
2017

Stagiair: Demas van Dijk

Begin dit jaar komt Demas bij ons werken als stagiair. Hij studeert Interactief Media Vormgeving aan het Deltion College in Zwolle. Hij houdt zich bij ons vooral bezig met het ontwerpen van flyers, posters, websites, logo’s en nog veel meer. Na zijn stage van een half jaar gaat hij verder studeren.

20
feb
2017

Versterking van ons team: Micha!

Micha van der Vlist komt in februari voor ons werken als grafisch vormgever. Hij is verantwoordelijk voor de algemene vormgeving. Kortom, alles wat ontworpen moet worden, van website tot flyer en van visitekaartje tot magazine, ligt in de handen van Micha. Hij streeft er altijd naar om de achtergrond en waarden van een bedrijf in een vorm te gieten. Daarnaast is het zijn grote doel om vormgeving in het algemeen naar een hoger plan te trekken.

1
jul
2017
jarig

StandOut 5 Jaar

Vandaag bestaan we vijf jaar! Wat een mijlpaal! We zijn trots op waar we nu staan en kijken uit naar wat de toekomst ons nog brengt!Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.