Volg jij een opleiding grafische vormgeving, multimedia design of iets wat daar op lijkt? En zoek je een stageplek? Wij zoeken een stagiair grafische vormgeving. Wacht niet langer en solliciteer bij StandOut Reclame!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een stagiair grafische vormgeving die momenteel in het derde of vierde leerjaar van zijn of haar opleiding zit. Samen met je nieuwe collega’s werk je aan bestaande en nieuwe projecten. Je hebt ervaring met webdesign of wil jezelf daarin verder ontwikkelen. Kennis van WordPress en mockups is een pré. Onze projecten lopen uiteen van het ontwerpen van een complete website tot het bedenken van een nieuwe huisstijl. Toegegeven, zo nu en dan maak je ook een leuk/grappig/lief plaatje voor Facebook.

Wij zoeken iemand die echt wat wil leren, mooie dingen maakt, online marketing heel tof vindt en niet te beroerd is om af en toe koffie te halen ;).

Waar ga je stagelopen?

StandOut Reclame werkt hard voor organisaties die op zoek zijn naar resultaat en scherpte in hun (online) marketingcampagnes. Dagelijks werken we aan gevarieerde projecten en ons brede klantenbestand groeit hard. We werken zowel voor internationale spelers als voor de gezelligste horecabedrijven, hoveniers en winkels in de regio.

Wat bieden we jou?

  • Een superleuke stageplek binnen een jong en gezellig team;
  • Een supersnelle iMac om op te werken;
  • Je gaat volledig meedraaien in onze projecten, zo leer je het meest;
  • Werken op een mooie locatie in een gaaf historisch pand in Ommen;
  • Dagelijks samen lunchen, dus je kunt je zelf (lees: door je moeder) gesmeerde broodjes thuis laten;
  • Op vrijdag een gezellige borrel om samen het weekend in te luiden.

Solliciteren?

Het belangrijkste is natuurlijk dat je ons omverblaast met jouw motivatie. Voeg daar je cv en portfolio aan toe en stuur dit t.a.v. Jeroen Hogenkamp naar: info@standoutreclame.nl. En wie weet word jij de nieuwe stagiair van StandOut!

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.