Responsive webdesign

Een website voor elk apparaat

Al geruime tijd worden websites op allerlei apparaten geopend. Natuurlijk hoort de desktop computer nog bij deze apparaten, maar daarnaast worden websites en webshops vooral op laptops, tablets en smartphones geopend. Het is daarom erg belangrijk dat een website zo wordt gebouwd dat hij op elk soort scherm goed weergegeven wordt.

Content beweegt mee op elk scherm

StandOut Reclames bouwt nieuwe websites en webshops altijd aan de hand van een responsive webdesign. Hoe een door ons ontwikkelde website of webwinkel ook geopend wordt, de site past zich altijd aan aan het formaat van het scherm. Zo wordt de inhoud altijd goed weergegeven zonder dat belangrijke teksten, foto’s of functionaliteiten wegvallen.

Als een website geen responsive webdesign heeft en bezoekers openen de website op bijvoorbeeld hun smartphone, zal de inhoud moeilijk te lezen zijn voor de gebruiker. Hoe langer ze er over moeten doen om de desbetreffende informatie die ze zoeken te vinden, hoe eerder ze weg zullen klikken. Op zoek naar een andere website die wel laat zien wat de online gebruiker wil zien.

Is jouw website al responsive?

Wil je meer informatie over responsive webdesigns voor websites? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken we de mogelijkheden om meer succes te behalen uit jouw website of webshop.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.