StandOut Reclame is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen de marketingjongens Jorin en Jeroen. Deze samenwerking zorgt voor een unieke combinatie van creativiteit en techniek die gecombineerd wordt met een dubbele portie marketing. Hierdoor zien de projecten van StandOut er professioneel uit, werken ze altijd goed en ligt de focus voor elk project op het doel en de doelgroep.

Is het geen plaatje? #gemeentemonument #kantoor #bestoffice #oldbuildingsarecold #winterwonderland #sneeuw
Goede voornemens? Wij wel. Nóg mooiere websites ontwerpen. Zoals deze voor Personal Training The Unit. Wij ontwikkelden een sportieve en heldere huisstijl voor dit personal training bedrijf en vertaalden dit naar een strakke one-page site. Zodat The Unit meer leden aan kan trekken en helpen met hún goede voornemens: een gezonde lifestyle! 💪#theunit #personaltraining #webdesign #onepager #huisstijlontwerp #grafischontwerp #logodesign
Exclusieve auto’s vragen om een exclusieve look. Dus ontwierpen wij een chique huisstijl voor JHL Automotive. Een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve nieuwe en jong gebruikte auto’s. Mèt bijpassende en gebruiksvriendelijke website die niet alleen de juiste look heeft, maar ook zijn doel dient.
#webdesign #huisstijl #graphicdesign
Wij wensen je de beste wensen voor 2019! 🥂
Een nieuw jaar vol nieuwe kansen. Welke doelen wil jij bereiken in 2019? Wil je meer bezoekers op je website? Je naamsbekendheid vergroten? Wil je flink groeien dit jaar? Of is het tijd voor een frisse look voor je bedrijf? Wat je doel ook is, we helpen je graag! 
#goals #marketing #onlinemarketing #webdesign #huisstijlontwerp
Het jaar is al bijna weer om! Een mooi jaar bomvol toffe opdrachten en gave projecten. We ontwikkelden supersnelle websites, prachtige huisstijlen, opvallend drukwerk en doeltreffende marketingcampagnes. 
Ook in 2019 staan we weer voor je klaar, maar eerst gaan wij genieten van de feestdagen. Tussen Kerst en Oud & Nieuw sluiten wij onze deuren, om vanaf 2 januari weer met nieuwe energie voor je aan de slag te gaan!

Voor nu wensen we je alvast fijne feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar! 🎄✨
Kijk ons nou eens stralen! Ons jaarlijkse kerstdiner was iets vroeger dan normaal want we namen ook afscheid van onze vormgever Micha! Succes met je nieuwe uitdaging Micha! Onze nieuwe vormgever Rik is inmiddels alweer een paar weken bij ons aan de slag 💪🏻 #onlinemarketing #kerstdiner #wateengrotegroep #standout

Jorin van Vilsteren

06 10 21 99 03 of

Zolang je deze jongen blijft voorzien van koffie kan hij alles. Jorin is binnen StandOut eindverantwoordelijk voor de techniek en houdt zich ook bezig met projectmanagement, verkoop en administratie. Maar belangrijker nog, Jorin heeft verstand van marketing. Hierdoor verliest hij nooit het doel uit het oog en dat maakt hem ijzersterk.

Jeroen Hogenkamp

06 28 48 75 37 of

Creatief met een marketingtwist! Jeroen is eindverantwoordelijk voor vormgeving en met zijn ervaring in online marketing weet hij, naast het ontwerpen van websites, drukwerk en nog veel meer, hoe je de doelgroep online moet benaderen. Net als Jorin, is Jeroen ook een ster in projectmanagement en verkoop.

Paula Weitkamp

Paula startte haar werkzaamheden bij StandOut als tekstschrijver, maar inmiddels is ze uitgegroeid tot allround online marketeer. Samen met collega Beppie is ze verantwoordelijk voor de klanten die een online marketingabonnement bij ons hebben afgesloten. Ze gaat zeer kritisch en nauwkeurig te werk om elk project tot een succes te maken. Of het nu gaat om marketing voor een bouwbedrijf of een restaurant, geen uitdaging is haar te ingewikkeld.

Mathieu Rigault

Mathieu is verantwoordelijk voor het programmeren van veel van onze online projecten. Hij werkt altijd hard om elke website weer uniek en succesvol te maken en daarbij verliest hij de technische aspecten nooit uit het oog. Gebruiksvriendelijkheid is volgens Mathieu één van de belangrijkste aspecten van een website, want als sitebezoekers niet snel vinden wat ze zoeken, zijn ze ook zo weer weg.

Andrew Lautenbach

Andrew is front-end developer bij StandOut Reclame. Hij is vooral verantwoordelijk voor het bouwen van websites. Zodra de grafisch vormgevers het uiterlijk van de site ontworpen hebben, is het de taak aan Andrew om de website om te zetten in code zodat deze technisch gezien gaat werken. Andrew vindt natuurlijk dat een site er mooi uit moet zien, maar dat de site goed werkt is misschien nog wel belangrijker!

Beppie Jansen

Beppie is online marketeer bij StandOut Reclame. Samen met collega Paula is ze verantwoordelijk voor de klanten die een online marketingabonnement bij ons hebben afgesloten. Ze heeft veel ervaring binnen de communicatie- en marketingwereld en vindt juist de combinatie tussen creativiteit en resultaatgerichtheid mooi aan het vak. Binnen ons bedrijf kan ze voor heel veel verschillende bedrijven marketingwerkzaamheden uitvoeren en die diversiteit houdt het uitdagend.

Rik Kauffmann

Rik is binnen StandOut verantwoordelijk voor de algemene vormgeving. Kortom, alles wat ontworpen moet worden, van website tot flyer en van visitekaartje tot magazine, ligt in zijn handen. In zijn werk houdt Rik ervan om net tot het randje te gaan. Hij gaat graag tegen het standaard stramien in. Daarbij houdt hij natuurlijk wel altijd de wens van de klant in gedachten!

Raoul Alferink

Raoul Alferink zit in het derde jaar van de opleiding media vormgeving op het Cibap in Zwolle en als stagiair ondersteunt hij ons onder leiding van vormgevers Micha en Rik bij onze klussen op het gebied van vormgeving.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.