StandOut Reclame is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen de marketingjongens Jorin en Jeroen. Deze samenwerking zorgt voor een unieke combinatie van creativiteit en techniek die gecombineerd wordt met een dubbele portie marketing. Hierdoor zien de projecten van StandOut er professioneel uit, werken ze altijd goed en ligt de focus voor elk project op het doel en de doelgroep.

Kijk ons nou eens stralen! Ons jaarlijkse kerstdiner was iets vroeger dan normaal want we namen ook afscheid van onze vormgever Micha! Succes met je nieuwe uitdaging Micha! Onze nieuwe vormgever Rik is inmiddels alweer een paar weken bij ons aan de slag 💪🏻 #onlinemarketing #kerstdiner #wateengrotegroep #standout
Mogen we je even voorstellen aan Rik? Hij is onze nieuwe grafisch vormgever! Lees op onze website meer over hem! #linkinbio #grafischdesign #vormgever @youngrikket
GEZOCHT: GRAFISCH VORMGEVER! 🖥 Je werkplek is al gereed, we missen alleen jou nog! Tenminste, als jij die grafisch vormgever bent die klanten blij wil maken met de mooiste ontwerpen. Én als je niet elke dag hetzelfde wilt doen. Want bij ons mag je losgaan op zowel offline als online designs. Bekijk snel de vacature! #linkinbio #vacature #grafischvormgever #grafischontwerper #wewantyou
Guess who’s back? 😁 Na haar zwangerschapsverlof is Paula weer terug op haar vertrouwde plekje. En ze is een prachtige dochter genaamd Lieke rijker. Kijk toch wat een mooi gezinnetje 🤗 Welkom terug Paula! #backinbusiness #onlinemarketing
Deze helden hebben vandaag de 13,5 km van de Farmstaclerun gelopen! Bij de start zagen ze er nog fit uit! Bedankt @farmstaclerun voor de voortreffelijke organisatie! #obstaclerun #heino #farmstaclerun #officerun
Onze tekst- en marketingheldin @paulaweitkamp is nu nog eventjes hard aan het werk, maar gaat na vandaag met zwangerschapsverlof! Gelukkig is ze in oktober weer terug, want we gaan haar zeker missen! 
We wensen Paula een mooie tijd en veel geluk en gezondheid 🧡 
#zwangerschapsverlof #babyopkomst #laatsteloodjes

Jorin van Vilsteren

06 10 21 99 03 of

Zolang je deze jongen blijft voorzien van koffie kan hij alles. Jorin is binnen StandOut eindverantwoordelijk voor de techniek en houdt zich ook bezig met projectmanagement, verkoop en administratie. Maar belangrijker nog, Jorin heeft verstand van marketing. Hierdoor verliest hij nooit het doel uit het oog en dat maakt hem ijzersterk.

Jeroen Hogenkamp

06 28 48 75 37 of

Creatief met een marketingtwist! Jeroen is eindverantwoordelijk voor vormgeving en met zijn ervaring in online marketing weet hij, naast het ontwerpen van websites, drukwerk en nog veel meer, hoe je de doelgroep online moet benaderen. Net als Jorin, is Jeroen ook een ster in projectmanagement en verkoop.

Paula Weitkamp

Paula startte haar werkzaamheden bij StandOut als tekstschrijver, maar inmiddels is ze uitgegroeid tot allround online marketeer. Samen met collega Beppie is ze verantwoordelijk voor de klanten die een online marketingabonnement bij ons hebben afgesloten. Ze gaat zeer kritisch en nauwkeurig te werk om elk project tot een succes te maken. Of het nu gaat om marketing voor een bouwbedrijf of een restaurant, geen uitdaging is haar te ingewikkeld.

Mathieu Rigault

Mathieu is verantwoordelijk voor het programmeren van veel van onze online projecten. Hij werkt altijd hard om elke website weer uniek en succesvol te maken en daarbij verliest hij de technische aspecten nooit uit het oog. Gebruiksvriendelijkheid is volgens Mathieu één van de belangrijkste aspecten van een website, want als sitebezoekers niet snel vinden wat ze zoeken, zijn ze ook zo weer weg.

Micha van der Vlist

Micha is binnen StandOut verantwoordelijk voor de algemene vormgeving. Kortom, alles wat ontworpen moet worden, van website tot flyer en van visitekaartje tot magazine, ligt in de handen van Micha. Hij streeft er altijd naar om de achtergrond en waarden van een bedrijf in een vorm te gieten. Daarnaast is het zijn grote doel om vormgeving in het algemeen naar een hoger plan te trekken.

Andrew Lautenbach

Andrew is front-end developer bij StandOut Reclame. Hij is vooral verantwoordelijk voor het bouwen van websites. Zodra de grafisch vormgevers het uiterlijk van de site ontworpen hebben, is het de taak aan Andrew om de website om te zetten in code zodat deze technisch gezien gaat werken. Andrew vindt natuurlijk dat een site er mooi uit moet zien, maar dat de site goed werkt is misschien nog wel belangrijker!

Beppie Jansen

Beppie is online marketeer bij StandOut Reclame. Samen met collega Paula is ze verantwoordelijk voor de klanten die een online marketingabonnement bij ons hebben afgesloten. Ze heeft veel ervaring binnen de communicatie- en marketingwereld en vindt juist de combinatie tussen creativiteit en resultaatgerichtheid mooi aan het vak. Binnen ons bedrijf kan ze voor heel veel verschillende bedrijven marketingwerkzaamheden uitvoeren en die diversiteit houdt het uitdagend.

Rik Kauffmann

Rik is binnen StandOut verantwoordelijk voor de algemene vormgeving. Kortom, alles wat ontworpen moet worden, van website tot flyer en van visitekaartje tot magazine, ligt in zijn handen. In zijn werk houdt Rik ervan om net tot het randje te gaan. Hij gaat graag tegen het standaard stramien in. Daarbij houdt hij natuurlijk wel altijd de wens van de klant in gedachten!

Raoul Alferink

Raoul Alferink zit in het derde jaar van de opleiding media vormgeving op het Cibap in Zwolle en als stagiair ondersteunt hij ons onder leiding van vormgevers Micha en Rik bij onze klussen op het gebied van vormgeving.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.