StandOut Reclame is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen de marketingjongens Jorin en Jeroen. Deze samenwerking zorgt voor een unieke combinatie van creativiteit en techniek die gecombineerd wordt met een dubbele portie marketing. Hierdoor zien de projecten van StandOut er professioneel uit, werken ze altijd goed en ligt de focus voor elk project op het doel en de doelgroep.

Business @ home! Videobellen via teams is hoe wij met elkaar communiceren. Elke dag hebben we een koffiemomentje samen, even kletsen met de collega
Een tijdje geleden hebben wij deze prachtige webshop voor Bloembinderij Henk de Jonge mogen ontwerpen en bouwen!
.
Het fleurige resultaat mag er zijn! Bekijk het resultaat snel op: www.bloembinderijhenkdejonge.nl
.
Wil je ook een webshop laten maken? Vooral in deze onzekere tijd, waarin weinig fysiek contact is toegestaan, kan een webshop je helpen je producten toch te verkopen. Wij helpen je natuurlijk graag! Neem contact met ons op #seebio .
#webshop #bloembinderijhenkdejonge #ontwerpen #prachtigresultaat
WIJ WERKEN THUIS - Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus en het advies van het RIVM, werken wij vanaf vandaag allemaal thuis. Ondanks dat dit wat uitdagingen met zich meebrengt, betekent dit dat wij gewoon door kunnen gaan met onze werkzaamheden. Alle fysieke afspraken komen voor zover nu bekend tot 6 april helaas te vervallen.
.
De maatregelen rondom het coronavirus zal veel van onze klanten raken en we hopen dat iedereen er alles aan doet om deze crisistijd te beperken. We kunnen niet wachten om weer samen op het kantoor te zitten en jou bij ons te verwelkomen, maar tot die tijd doen we wat het beste is voor iedereen.
.
Heeft het coronavirus ook invloed op jouw bedrijf? We helpen je graag met het communiceren naar je doelgroep. Ook denken we graag met je vooruit over een plan voor als het dagelijks leven weer op gang komt.
.
Met deze en al je andere vragen kun je gewoon bellen naar 0529 769 040 of een mailtje sturen naar info@standoutreclame.nl
.
We wensen iedereen sterkte en een goede gezondheid!
.
#thuiswerken #ommen #corona #marketing #deeljewerkplek
Onlangs ging de nieuwe website van AKOpanel live! AKOpanel is een mooie duurzame oplossing voor akoestische problemen in grote ruimtes. 
Uitdaging in dit project was om het grote assortiment kantoorpanelen inzichtelijk te maken. Wil je zien hoe dit gelukt is? Lees verder op onze site! #linkinbio #akopanel #webdesign
Ben jij als ondernemer druk met het aanprijzen van je producten of diensten? Dan loop je veel omzet mis! Lees in onze nieuwe blog hoe je meer omzet haalt door je focus te verleggen. #linkinbio @standoutreclame #focus #omzetverhogen #problemenoplossen
Dit is Suzanne, onze nieuwe stagiaire! Ze volgt de opleiding Mediavormgever en werkt volop mee aan onze vormgevingsprojecten. Meer weten over Suzanne? Zie de link in onze bio #linkinbio #vormgeving #ontwerper #webdesign @suzanneolderaan
We wilden dit jaar eens flink uitpakken tijdens kerst! Daarom bedachten we een offline spel over online marketing: De StandOut Battle. Hoe blijf jij tijdens kerst de concurrentie voor? Veel spelplezier! 🎄
.
Ben je aan het spelen? Tag ons of gebruik  #standoutbattle ! Vinden we leuk 😁👍
.
.
#standout #ommen #bordspellen #marketing #ondernemen #webdesign #onlinemarketing

Jorin van Vilsteren

06 10 21 99 03 of

Zolang je deze jongen blijft voorzien van koffie kan hij alles. Jorin is binnen StandOut eindverantwoordelijk voor de techniek en houdt zich ook bezig met projectmanagement, verkoop en administratie. Maar belangrijker nog, Jorin heeft verstand van marketing. Hierdoor verliest hij nooit het doel uit het oog en dat maakt hem ijzersterk.

Jeroen Hogenkamp

06 28 48 75 37 of

Creatief met een marketingtwist! Jeroen is eindverantwoordelijk voor vormgeving en met zijn ervaring in online marketing weet hij, naast het ontwerpen van websites, drukwerk en nog veel meer, hoe je de doelgroep online moet benaderen. Net als Jorin, is Jeroen ook een ster in projectmanagement en verkoop.

Paula Weitkamp

Paula startte haar werkzaamheden bij StandOut als tekstschrijver, maar inmiddels is ze uitgegroeid tot allround online marketeer. Samen met collega's Joyce en Wesley is ze verantwoordelijk voor de klanten die een online marketingabonnement bij StandOut hebben afgesloten. Ze gaat zeer kritisch en nauwkeurig te werk om elk project tot een succes te maken. Of het nu gaat om marketing voor een bouwbedrijf of een restaurant, geen uitdaging is haar te ingewikkeld.

Mathieu Rigault

Mathieu is verantwoordelijk voor het programmeren van veel van onze online projecten. Hij werkt altijd hard om elke website weer uniek en succesvol te maken en daarbij verliest hij de technische aspecten nooit uit het oog. Gebruiksvriendelijkheid is volgens Mathieu één van de belangrijkste aspecten van een website, want als sitebezoekers niet snel vinden wat ze zoeken, zijn ze ook zo weer weg.

Andrew Lautenbach

Andrew is front-end developer bij StandOut Reclame. Hij is vooral verantwoordelijk voor het bouwen van websites. Zodra de grafisch vormgevers het uiterlijk van de site ontworpen hebben, is het de taak aan Andrew om de website om te zetten in code zodat deze technisch gezien gaat werken. Andrew vindt natuurlijk dat een site er mooi uit moet zien, maar dat de site goed werkt is misschien nog wel belangrijker!

Joyce Hendriksen

Joyce is online marketeer bij StandOut Reclame. Samen met collega's Paula en Wesley is ze verantwoordelijk voor de klanten die een online marketingabonnement bij ons hebben afgesloten. Ze vindt de combinatie van de werkzaamheden erg mooi aan het vak. Zo schrijft ze de ene keer teksten en de andere keer maakt ze rapportages. Dat ze voor verschillende bedrijven in verschillende branches marketingwerkzaamheden uitvoert houdt het uitdagend.

Rik Kauffmann

Rik is freelance vormgever bij StandOut. In zijn projecten is hij verantwoordelijk voor de algemene vormgeving. Kortom, alles wat ontworpen moet worden, van website tot flyer en van visitekaartje tot magazine, ligt in zijn handen. In zijn werk houdt Rik ervan om net tot het randje te gaan. Hij gaat graag tegen het standaard stramien in. Daarbij houdt hij natuurlijk wel altijd de wens van de klant in gedachten!

Wesley van der Bol

Marketeer Wesley is samen met collega's Paula en Joyce verantwoordelijk voor het schrijven van goede en creatieve content voor onze klanten en het voeren van online marketingcampagnes. Ook is hij betrokken bij de stap daarvoor: wat is nu eigenlijk de identiteit van je bedrijf en hoe vertaal je dat naar marketing? Wat hij echt leuk vindt aan werken bij StandOut is de grote diversiteit aan klanten. Iedere klant, groot of klein en in welke branche dan ook, heeft weer zijn eigen vraagstuk.

Roy Zwinselman

Roy is developer bij StandOut en is dus verantwoordelijk voor de bouw van websites en webshops. Het mooie aan zijn vak vindt hij dat je dingen maakt die echt gebruikt gaan worden. Wat eerst alleen een design van de website is, zie je tijdens de bouw tot leven komen, dat maakt zijn werk interessant!

Martijn Buitenhuis

Martijn is vormgever bij StandOut. Hij is verantwoordelijk voor de algemene vormgeving. Kortom, alles wat ontworpen moet worden, van website tot flyer en van visitekaartje tot magazine, ligt in zijn handen.

Suzanne Olderaan

Suzanne Olderaan is stagiaire bij StandOut Reclame. Ze volgt de LOI opleiding Mediavormgever. Ze werkt actief mee aan de vormgevingsklussen binnen StandOut. In haar stage bij StandOut wil ze meer leren over het ontwerpen van websites en ook wil ze meer weten over commercieel werk. Wat zorgt ervoor dat een commercieel ontwerp echt werkt?

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.