StandOut Reclame is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen de marketingjongens Jorin en Jeroen. Deze samenwerking zorgt voor een unieke combinatie van creativiteit en techniek die gecombineerd wordt met een dubbele portie marketing. Hierdoor zien de projecten van StandOut er professioneel uit, werken ze altijd goed en ligt de focus voor elk project op het doel en de doelgroep.

Dit is Joyce, onze nieuwe online marketeer! Joyce: “Marketing staat nooit stil en dat trekt me enorm in dit vakgebied” #marketeer #onlinemarketing #linkinbio #standout
Help! Onze DNS-server heeft een storing! Hierdoor is een deel van onze websites (en dus misschien wel die van jou) niet of slecht bereikbaar.. Aan dit probleem wordt hard gewerkt, we hopen het snel op te lossen! #storing
Heb jij hem al gezien? Onze eerste video staat nu online! Binnenkort meer tips over oa marketing, webdesign en succesvol ondernemen op beeld! #geluidaan #standout #vloggerlife #videomarketing #evenwennenhoor
Daar is ie dan! Onze eerste video in een mooie reeks filmpjes met tips over oa marketing, webdesign en succesvol ondernemen! Kijk je mee? #linkinbio @standoutreclame #videomarketing #bestspannendhoor
Denk jij wel eens na over leesvolgorde als je een Insta post maakt? Dit plaatje geeft inzicht in welke tekst je eerst leest! #gratistip #handig #leesvolgorde Originele maker: @itfoundry
Dit is Lieke! Onze nieuwe stagiaire. Benieuwd naar wat ze bij ons doet? Klik op de link in onze bio: @standoutreclame #cibap #stage #vormgeving #fijnweekend

Jorin van Vilsteren

06 10 21 99 03 of

Zolang je deze jongen blijft voorzien van koffie kan hij alles. Jorin is binnen StandOut eindverantwoordelijk voor de techniek en houdt zich ook bezig met projectmanagement, verkoop en administratie. Maar belangrijker nog, Jorin heeft verstand van marketing. Hierdoor verliest hij nooit het doel uit het oog en dat maakt hem ijzersterk.

Jeroen Hogenkamp

06 28 48 75 37 of

Creatief met een marketingtwist! Jeroen is eindverantwoordelijk voor vormgeving en met zijn ervaring in online marketing weet hij, naast het ontwerpen van websites, drukwerk en nog veel meer, hoe je de doelgroep online moet benaderen. Net als Jorin, is Jeroen ook een ster in projectmanagement en verkoop.

Paula Weitkamp

Paula startte haar werkzaamheden bij StandOut als tekstschrijver, maar inmiddels is ze uitgegroeid tot allround online marketeer. Samen met collega Beppie is ze verantwoordelijk voor de klanten die een online marketingabonnement bij ons hebben afgesloten. Ze gaat zeer kritisch en nauwkeurig te werk om elk project tot een succes te maken. Of het nu gaat om marketing voor een bouwbedrijf of een restaurant, geen uitdaging is haar te ingewikkeld.

Mathieu Rigault

Mathieu is verantwoordelijk voor het programmeren van veel van onze online projecten. Hij werkt altijd hard om elke website weer uniek en succesvol te maken en daarbij verliest hij de technische aspecten nooit uit het oog. Gebruiksvriendelijkheid is volgens Mathieu één van de belangrijkste aspecten van een website, want als sitebezoekers niet snel vinden wat ze zoeken, zijn ze ook zo weer weg.

Andrew Lautenbach

Andrew is front-end developer bij StandOut Reclame. Hij is vooral verantwoordelijk voor het bouwen van websites. Zodra de grafisch vormgevers het uiterlijk van de site ontworpen hebben, is het de taak aan Andrew om de website om te zetten in code zodat deze technisch gezien gaat werken. Andrew vindt natuurlijk dat een site er mooi uit moet zien, maar dat de site goed werkt is misschien nog wel belangrijker!

Joyce Hendriksen

Joyce is online marketeer bij StandOut Reclame. Samen met collega Paula is ze verantwoordelijk voor de klanten die een online marketingabonnement bij ons hebben afgesloten. Ze vindt de combinatie van de werkzaamheden erg mooi aan het vak. Zo schrijft ze de ene keer teksten en de andere keer maakt ze rapportages. Dat ze voor verschillende bedrijven in verschillende branches marketingwerkzaamheden uitvoert houdt het uitdagend.

Rik Kauffmann

Rik is binnen StandOut verantwoordelijk voor de algemene vormgeving. Kortom, alles wat ontworpen moet worden, van website tot flyer en van visitekaartje tot magazine, ligt in zijn handen. In zijn werk houdt Rik ervan om net tot het randje te gaan. Hij gaat graag tegen het standaard stramien in. Daarbij houdt hij natuurlijk wel altijd de wens van de klant in gedachten!

Lieke Profijt

Lieke Profijt zit in het laatste jaar van de opleiding grafisch vormgeving op het Cibap in Zwolle en als stagiaire ondersteunt ze ons, onder leiding van vormgever Rik, bij onze klussen op het gebied van vormgeving.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.