StandOut Reclame is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen de marketingjongens Jorin en Jeroen. Deze samenwerking zorgt voor een unieke combinatie van creativiteit en techniek die gecombineerd wordt met een dubbele portie marketing. Hierdoor zien de projecten van StandOut er professioneel uit, werken ze altijd goed en ligt de focus voor elk project op het doel en de doelgroep.

Guess who’s back? 😁 Na haar zwangerschapsverlof is Paula weer terug op haar vertrouwde plekje. En ze is een prachtige dochter genaamd Lieke rijker. Kijk toch wat een mooi gezinnetje 🤗 Welkom terug Paula! #backinbusiness #onlinemarketing
Deze helden hebben vandaag de 13,5 km van de Farmstaclerun gelopen! Bij de start zagen ze er nog fit uit! Bedankt @farmstaclerun voor de voortreffelijke organisatie! #obstaclerun #heino #farmstaclerun #officerun
Onze tekst- en marketingheldin @paulaweitkamp is nu nog eventjes hard aan het werk, maar gaat na vandaag met zwangerschapsverlof! Gelukkig is ze in oktober weer terug, want we gaan haar zeker missen! 
We wensen Paula een mooie tijd en veel geluk en gezondheid 🧡 
#zwangerschapsverlof #babyopkomst #laatsteloodjes
Dit krijg je als de vormgever zelf 30 wordt... #comicsansms #designersnightmare #designfail #poordesign #rainbow #pijnaandeogen #30jaar
Wij zijn ondertussen alweer met z’n achten! Het was dan ook hoog tijd voor nieuwe filmpjes op onze website waarin ook onze nieuwste aanwinsten staan te shinen 😏🎉 Bekijk ze allemaal in de headers van de desktopversie van onze site #linkinbio 
Thnx 2 @ignace__ voor de superstrakke video’s! 🙌

#onlinemarketing #onlinereclame #party #confetti #celebrate
Hoera! Onze topper @paulaweitkamp voorziet onze klanten vandaag al drie jaar lang van de scherpste teksten en leukste marketing campagnes! 😁 Dat verdient een bloemetje 💐#3jarigjubileum #onlinemarketeer #gazodoor

Jorin van Vilsteren

06 10 21 99 03 of

Zolang je deze jongen blijft voorzien van koffie kan hij alles. Jorin is binnen StandOut eindverantwoordelijk voor de techniek en houdt zich ook bezig met projectmanagement, verkoop en administratie. Maar belangrijker nog, Jorin heeft verstand van marketing. Hierdoor verliest hij nooit het doel uit het oog en dat maakt hem ijzersterk.

Jeroen Hogenkamp

06 28 48 75 37 of

Creatief met een marketingtwist! Jeroen is eindverantwoordelijk voor vormgeving en met zijn ervaring in online marketing weet hij, naast het ontwerpen van websites, drukwerk en nog veel meer, hoe je de doelgroep online moet benaderen. Net als Jorin, is Jeroen ook een ster in projectmanagement en verkoop.

Paula Weitkamp

Paula startte haar werkzaamheden bij StandOut als tekstschrijver, maar inmiddels is ze uitgegroeid tot allround online marketeer. Samen met collega Beppie is ze verantwoordelijk voor de klanten die een online marketingabonnement bij ons hebben afgesloten. Ze gaat zeer kritisch en nauwkeurig te werk om elk project tot een succes te maken. Of het nu gaat om marketing voor een bouwbedrijf of een restaurant, geen uitdaging is haar te ingewikkeld.

Mathieu Rigault

Mathieu is verantwoordelijk voor het programmeren van veel van onze online projecten. Hij werkt altijd hard om elke website weer uniek en succesvol te maken en daarbij verliest hij de technische aspecten nooit uit het oog. Gebruiksvriendelijkheid is volgens Mathieu één van de belangrijkste aspecten van een website, want als sitebezoekers niet snel vinden wat ze zoeken, zijn ze ook zo weer weg.

Micha van der Vlist

Micha is binnen StandOut verantwoordelijk voor de algemene vormgeving. Kortom, alles wat ontworpen moet worden, van website tot flyer en van visitekaartje tot magazine, ligt in de handen van Micha. Hij streeft er altijd naar om de achtergrond en waarden van een bedrijf in een vorm te gieten. Daarnaast is het zijn grote doel om vormgeving in het algemeen naar een hoger plan te trekken.

Andrew Lautenbach

Andrew is front-end developer bij StandOut Reclame. Hij is vooral verantwoordelijk voor het bouwen van websites. Zodra de grafisch vormgevers het uiterlijk van de site ontworpen hebben, is het de taak aan Andrew om de website om te zetten in code zodat deze technisch gezien gaat werken. Andrew vindt natuurlijk dat een site er mooi uit moet zien, maar dat de site goed werkt is misschien nog wel belangrijker!

Beppie Jansen

Beppie is online marketeer bij StandOut Reclame. Samen met collega Paula is ze verantwoordelijk voor de klanten die een online marketingabonnement bij ons hebben afgesloten. Ze heeft veel ervaring binnen de communicatie- en marketingwereld en vindt juist de combinatie tussen creativiteit en resultaatgerichtheid mooi aan het vak. Binnen ons bedrijf kan ze voor heel veel verschillende bedrijven marketingwerkzaamheden uitvoeren en die diversiteit houdt het uitdagend.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.