StandOut Reclame is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen de marketingjongens Jorin en Jeroen. Deze samenwerking zorgt voor een unieke combinatie van creativiteit en techniek die gecombineerd wordt met een dubbele portie marketing. Hierdoor zien de projecten van StandOut er professioneel uit, werken ze altijd goed en ligt de focus voor elk project op het doel en de doelgroep.

We bestaan inmiddels al weer 5 jaar! #lustrum #5jaar #jubileum #reclame #online #hiephiephoera #feest #datmoëtgevierdworden
We zijn opzoek naar uitbreiding van ons team. Ben of ken jij een Webdeveloper of Online Marketeer? Check onze site voor de #vacature #marketing #seo #adwords #webdesign #wordpress
Drie keer raden waar deze topper is geweest! #goodies #google #googlepartners #sea #seo
Bekijk de #vacature op www.standoutreclame.nl en reageer nu! #designer #design #webdesign #grafisch #grafischontwerp
#gottacatchemall #mewtwo #pokemon #pokemongo
Vandaag eens binnen vliegen met de drone. #video #drone #dji #staydry #panthom #swimming

Jorin van Vilsteren

06 10 21 99 03 of

Zolang je deze jongen blijft voorzien van koffie kan hij alles. Jorin is binnen StandOut eindverantwoordelijk voor de techniek en houdt zich ook bezig met projectmanagement, verkoop en administratie. Maar belangrijker nog, Jorin heeft verstand van marketing. Hierdoor verliest hij nooit het doel uit het oog en dat maakt hem ijzersterk.

Jeroen Hogenkamp

06 28 48 75 37 of

Creatief met een marketingtwist! Jeroen is eindverantwoordelijk voor vormgeving en met zijn ervaring in online marketing weet hij, naast het ontwerpen van websites, drukwerk en nog veel meer, hoe je de doelgroep online moet benaderen. Net als Jorin, is Jeroen ook een ster in projectmanagement en verkoop.

Paula Weitkamp

Als tekstschrijfster heeft Paula al jarenlange ervaring. Ze gaat zeer kritisch en nauwkeurig te werk om elk tekstproject tot een succes te maken. Of het nu gaat om teksten voor een bouwbedrijf of een restaurant, geen uitdaging is haar te ingewikkeld. Juist door die ervaring met verschillende bedrijven is ze inzetbaar voor elke tekstopdracht.

Mathieu Rigault

Mathieu is verantwoordelijk voor het programmeren van veel van onze online projecten. Hij werkt altijd hard om elke website weer uniek en succesvol te maken en daarbij verliest hij de technische aspecten nooit uit het oog. Gebruiksvriendelijkheid is volgens Mathieu één van de belangrijkste aspecten van een website, want als sitebezoekers niet snel vinden wat ze zoeken, zijn ze ook zo weer weg.

Micha van der Vlist

Micha is binnen StandOut verantwoordelijk voor de algemene vormgeving. Kortom, alles wat ontworpen moet worden, van website tot flyer en van visitekaartje tot magazine, ligt in de handen van Micha. Hij streeft er altijd naar om de achtergrond en waarden van een bedrijf in een vorm te gieten. Daarnaast is het zijn grote doel om vormgeving in het algemeen naar een hoger plan te trekken.

Andrew Lautenbach

Andrew is front-end developer bij StandOut Reclame. Hij is vooral verantwoordelijk voor het bouwen van websites. Zodra de grafisch vormgevers het uiterlijk van de site ontworpen hebben, is het de taak aan Andrew om de website om te zetten in code zodat deze technisch gezien gaat werken. Andrew vindt natuurlijk dat een site er mooi uit moet zien, maar dat de site goed werkt is misschien nog wel belangrijker!

Roy Zwinselman

Roy is de stagiair bij StandOut Reclame. Hij zit in het tweede jaar van de opleiding Applicatie Ontwikkelaar op Landstede in Zwolle. Binnen het StandOut team werkt hij mee aan de bouw van websites. Voor zichzelf heeft hij duidelijke leerdoelen: meer leren over PHP en WordPress. Zijn uiteindelijke doel? Back-end developer worden!

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.