Online marketing

Ontwikkel samen met StandOut een succesvolle online marketingstrategie

Online marketing. Een term die niet meer weg te denken is uit de bedrijfswereld. Als serieus bedrijf kun je online marketing namelijk al lange tijd niet meer negeren. Maar hoe bedrijf je succesvolle online marketing eigenlijk? Wat werkt het beste? Een website, een webwinkel of een social media campagne? Of is een combinatie juist het beste? En waar is ruimte voor offline marketing in dit geheel? Veel vragen die lastig te beantwoorden zijn als jij zelf druk bezig bent met de corebusiness van je bedrijf.

StandOut (online) Reclame heeft al jarenlange ervaring in het uitvoeren van online marketingcampagnes. Ons doel is het ontzorgen van onze klanten op marketinggebied. Aan de hand van heldere stappen zetten we ons volledig in om jouw doelen te behalen. Of je nu een geheel nieuwe website wilt laten bouwen, een e-mailcampagne wilt opzetten of hoger wilt staan in de zoekmachine resultaten. StandOut is thuis in alle facetten van online marketing in Ommen.

Werkwijze

Omdat elk project uniek is hebben wij een vaste aanpak die ons in staat stelt de doelen voor elke klant te bepalen. Dat is immers het belangrijkst van online marketing, het behalen van doelen. Allereerst gaan we verkennen. Door te praten met onze klanten komen we meer te weten over de passie en de inspiratie van het bedrijf. Ook vragen we naar hun idee of vraagstuk omtrent online marketing. Daarna verkennen we de markt, de doelgroep en de concurrentie. Aan de hand van deze gegevens worden de doelstellingen van de campagne of reclameactiviteiten behaald.

Na de verkenning ontwikkelen we een creatief concept. Het belangrijkste in dit concept is het doel. Vanuit dit doel zetten wij onze creatieve breinen aan het werk. Hoe gaan we op een innovatieve en creatieve manier uw doel bereiken? Na goedkeuring van het concept gaan we over tot ontwerp en realisatie. We realiseren de reclamemiddelen die passen bij het doel, de boodschap en de doelgroep. StandOut heeft ruime ervaring op het gebied van webdesign, grafisch ontwerp en drukwerk. Ook werken we nauw samen met professionals op het gebied van tekst en fotografie.

Je hebt natuurlijk niet zoveel aan een nieuwe online marketingstrategie als je de te behalen successen niet kan meten. StandOut Reclame zorgt daarom vanaf het begin voor meetbare doelstellingen. Zo is te zien of een campagne succesvol is en of er eventueel bijgestuurd moet worden. Zo weet jij, als ondernemer, wat het rendement is van je reclamebudget.

Facebook Marketing

Wist je dat StandOut Reclame ook veel ervaring heeft op het gebied van Facebook marketing? Lees hier meer over deze dienst.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.