Je start de dag met een kopje koffie en opent Facebook. Even kijken hoe het staat met die campagne die je gisteren hebt gelanceerd. Yes, hij heeft al veel kliks opgeleverd! Met een tevreden gevoel check je je mail en werk je je takenlijstje bij. Vandaag staan er het schrijven van een blog en nieuwsbrief voor een horecabedrijf op de planning. Direct bedenk je hier leuke social media berichten bij die de boodschap versterken. Nog even redigeer je een tekst voor een website en dan is het alweer lunchtijd!

In de middag analyseer je de Google Ads campagne van een internationale speler. Eén advertentie loopt wat achter op de rest dus die stel je bij. Vervolgens stort je je op de contentstrategie van een nieuwe klant. Je bedenkt leuke formats en onderwerpen en zet ze in een contentkalender. Je kunt niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Maar eerst klim je nog even in de pen om SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s te schrijven. Dat de website van de klant hierdoor hoger gaat scoren in Google geeft je een goed gevoel en tevreden ga je weer naar huis.

Dit kan zomaar een dag uit jouw leven als je onze nieuwe online marketeer/content marketeer wordt. Zie je dit al helemaal voor je? Lees dan snel verder!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een online marketeer/content marketeer/communicatiemedewerker met een vlotte pen, of een tekstschrijver met marketing skills. Je kent je weg in de wereld van online en content marketing en bent communicatief vaardig. Verder heb je HBO denk- en werkniveau, schrijf je net zo makkelijk een heldere rapportage als een originele oneliner en ben je altijd creatief, maar gestructureerd waar nodig. Samen met de rest van het team help je klanten hun doelen te behalen, waarbij jij het aanspreekpunt bent op gebied van online marketing.

Waar ga je werken?

StandOut Reclame werkt hard voor organisaties die op zoek zijn naar resultaat en scherpte in hun (online) marketingcampagnes. Dagelijks werken we aan gevarieerde projecten en ons brede klantenbestand groeit hard. We werken zowel voor internationale spelers als voor de gezelligste horecabedrijven, hoveniers en winkels in de regio.

Wat bieden we jou?

  • Een leuke baan voor 32-40 uur per week voor een marktconform salaris;
  • Een plek binnen een jong en gezellig team;
  • Een supersnelle iMac om op te werken;
  • Werken op een mooie locatie in een gaaf historisch pand in Ommen;
  • Dagelijks samen lunchen, dus je kunt je zelfgesmeerde broodjes thuis laten;
  • Op vrijdag een gezellige borrel om samen het weekend in te luiden.

Solliciteren

Iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Stuur je motivatie en cv voor 15 februari naar: info@standoutreclame.nl

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.