Onderhoudsabonnement

Laat jij je website of webshop bouwen door StandOut? Het is heel verstandig om dan ook een onderhoudsabonnement af te sluiten. Hieronder leggen we uit waarom.

Onderhoud voor websites

Het is van belang dat de website technisch onderhouden wordt. Dit houdt in dat wij de updates van de WordPress installatie verzorgen. Het regelmatig uitvoeren van updates zorgt ervoor dat de website een veilige plek blijft voor bezoekers en ook de kans op een ‘gehackte’ website is dan aanzienlijk kleiner. StandOut Reclame verzorgt de back-up van de website en zorgt ervoor dat de website blijft werken. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat de website niet werkt, dan zal StandOut Reclame de website zo spoedig mogelijk repareren. Daarnaast is StandOut Reclame tijdens kantooruren bereikbaar voor vragen over de website en het CMS.

Technisch onderhoud aan de website en telefonisch support bevat:
• Maandelijkse backup van de website
• Onderhoud WordPress installatie
• Telefonische support

Zonder onderhoud kan StandOut Reclame na oplevering geen verantwoordelijkheid nemen voor de status van de website.

Onderhoud website vanaf € 29.95 per maand

Onderhoud voor webshops

Het is van belang dat de webshop technisch onderhouden wordt. Dit houdt in dat wij de updates van de WordPress installatie verzorgen. Het regelmatig uitvoeren van updates zorgt ervoor dat de webshop een veilige plek blijft voor bezoekers en ook de kans op een ‘gehackte’ website is dan aanzienlijk kleiner. StandOut Reclame verzorgt de back-up van de webwinkel en zorgt ervoor dat de webwinkel blijft werken. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat de website niet werkt, dan zal StandOut Reclame de website zo spoedig mogelijk repareren. Daarnaast is StandOut Reclame tijdens kantooruren bereikbaar voor vragen over de website en het CMS.

Technisch onderhoud aan de webwinkel en telefonisch support bevat:
• Maandelijkse backup van de webwinkel
• Onderhoud WordPress installatie
• Telefonische support

Zonder onderhoud kan StandOut Reclame na oplevering geen verantwoordelijkheid nemen voor de status van de webwinkel.

Onderhoud webwinkel vanaf € 49.95 per maand

Neem contact op!

Wil jij meer weten over onderhoud of onderhoud afnemen? Neem dan even contact met ons op!

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.