Onderhoud website

Technische onderhoud en telefonische ondersteuning

Om je website goed te laten functioneren is technisch onderhoud aan je website heel erg belangrijk. Om het onderhoud website goed te laten verlopen kan StandOut Reclame dit van je overnemen. We verzorgen de updates van de WordPress installatie. Het regelmatig uitvoeren van deze updates zorgt ervoor dat de website een veilige plek blijft voor bezoekers en ook de kans op een ‘gehackte’ website is dan aanzienlijk kleiner.

Onderhoud website is onmisbaar

Naast het verzorgen van de WordPress updates verzorgt StandOut Reclame ook de back-up van de website en we zorgen ervoor dat de website blijft werken. Mochten er problemen ontstaan met de werking van de website, dan zal StandOut de website zo spoedig mogelijk repareren. We zijn tijdens kantooruren altijd bereikbaar voor vragen over de website en het CMS (content management systeem).

Als je voor onze onderhoud website dienst kiest profiteer je van een maandelijkse backup van de website, onderhoud van de WordPress installatie en technische ondersteuning. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.