Marketing abonnement

Zeker van je online marketing voor een vast bedrag per maand!

Meer offerteaanvragen of nieuwe klanten binnenhalen via je website? StandOut Reclame helpt je om de marketing rondom jouw bedrijf structureel te verbeteren. We maken een analyse van de huidige situatie en bepalen welke middelen voor jou het meeste rendement halen.

Wil jij je richten op de core business van je bedrijf? Logisch! Vaak ontbreekt het aan tijd en specialistische kennis om je serieus bezig te houden met online marketing. En dat terwijl dit wel heel belangrijk is voor het aantrekken en behouden van klanten.

Meer bezoekers op je website, hoger in Google, meer omzet uit je webshop of meer leads generen? StandOut Reclame zet de volgende middelen in om je doelen te behalen:

Contentstrategie

Om klanten te bereiken en te betrekken moet je ze raken, raken met jouw verhaal, jouw passie. Wij gaan opzoek naar dit verhaal en helpen je om het de wereld in te krijgen. Door dit strategisch aan te pakken heb jij het hele jaar iets moois te vertellen en zullen (potentiële) klanten terugkomen op je blog, zich inschrijven op je mailing en je willen volgen op social media.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De organische resultaten in de zoekmachine blijven een belangrijke manier om nieuwe klanten te bereiken. Voor veel bedrijven komt een groot deel van de omzet uit Google. StandOut Reclame analyseert de huidige resultaten en ontwikkelt een strategisch plan om deze resultaten maandelijks te verbeteren.

Google Adwords (SEA)

Met Google Adwords kun je vindbaarheid in Google goed en snel vergroten. Met een Google Adwords Campagne kun je heel gericht adverteren. In tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie (SEO) betaal je via Google Adwords voor een hoge positie op geselecteerde woorden. StandOut Reclame richt de campagne in. Na het opzetten van de campagnes is het van belang om het Adwords account te monitoren en te optimaliseren. Dat nemen we allemaal op ons. De resultaten worden maandelijks gerapporteerd.

E-mailmarketing

Een doeltreffende manier om contact te houden met je (potentiële) klanten. StandOut Reclame maakt gebruik van het e-mailprogramma MailChimp. Met dit programma is het mogelijk om op een makkelijke manier een professionele mailing te versturen en het adressenbestand bij te houden. De mailinglijst wordt gekoppeld aan de website zodat bezoekers van de website zichzelf kunnen inschrijven op de mailinglijst.

Altijd op zoek naar de beste marketingmiddelen

De online marketeers van StandOut Reclame speuren dagelijks het internet af op zoek naar nieuwe mogelijkheden om online te scoren. Denk hierbij aan Marktplaats, Display advertising, Facebook marketing, adverteren op Instagram of Snapchat. Is dit voor jou rendabel? Dan gaan we deze middelen in overleg inzetten.

Bij StandOut Reclame kun je kiezen uit drie marketingpakketten waarmee je de marketingwerkzaamheden gedeeltelijk of volledig kunt uitbesteden.

Samen bepalen we hoe we de uren per maand het beste kunnen inzetten. Dat is nu juist de kracht van onze marketingpakketten. Afhankelijk van welk pakket je kiest staat het aantal uren vast, maar de werkzaamheden die we gaan uitvoeren variëren per project. We spelen specifiek in op jouw online marketingbehoeften.

Online Marketing Basis (4 uur p.m.)

Ben je een startende ondernemer? Heb je niet veel budget maar wil je de basis van jouw online marketing wel goed inrichten? Met ons Online Marketing Basis pakket en een beetje van je eigen tijd, zetten wij de basis van online marketing op scherp. Ook voor grote organisaties die hun klanten misschien niet vaak online treffen is dit pakket zeer geschikt. De basis, zoals bijvoorbeeld social media en de website, moeten nu eenmaal goed ingericht zijn!

In het basispakket richten we onder andere Google Maps, Analytics, Webmastertools en de StandOut SEOtool goed in. We houden je websites zoekmachine vriendelijk en we denken mee over marketingmogelijkheden en kansen. Hierbij ligt de focus op ‘quick wins’ voor maximaal resultaat zonder dat het jou veel tijd of geld kost. Elke maand krijg je een maandrapportage met rankings en analytics. Zo kun je zelf bijhouden hoe hoog je op de voor jou belangrijke zoekwoorden scoort.

Online Marketing Actief (8 uur p.m.)

Waar in het basispakket de basis goed geregeld is, gaan we in het Online Marketing Actief pakket een stap verder. Of je nu meer content wilt voor binding met je klanten, hoger in de zoekmachines wilt komen, of een volledig geautomatiseerde marketingcampagne wilt opzetten, wij zorgen ervoor dat jouw marketing een flinke boost krijgt. Dit zorgt voor meer klanten en meer omzet!

Waar je in het basispakket zelf nog veel tijd moet investeren om succesvol te zijn, kun je dit in het Actief pakket veel meer uitbesteden. Aan de hand van een arsenaal aan online marketingmiddelen bekijken we wat voor jouw bedrijf rendabel is. Zo worden de online marketingwerkzaamheden compleet op maat ingericht. Alles voor succes!

Kortom, heb je ambitie en wil je groeien? Dan is pakket medium zeer geschikt voor jou.

Marketing Intensief (12 uur p.m.)

Wil je de groei van jouw bedrijf groots aanpakken? Ga dan voor ons Marketing Intensief pakket. Onze specialisten zetten zich volwaardig en pro- actieve in op het gebied van marketing, content, design en techniek.

Een ervaren marketing afdeling staat 12 uur per maand tot jouw beschikking.
Hierdoor zijn wij in staat om mee te denken op strategisch niveau en kunnen wij de marketing van jouw organisatie naar een hoger plan brengen.

Als de doelen zijn vastgesteld zetten wij onder andere contentmarketing, SEO, SEA, social media en e-mailmarketing in om deze doelen te behalen. De strategie stippelen we samen uit en wij verzorgen de uitvoering. Zo zorgen we structureel voor betere vindbaarheid en meer klanten en omzet uit je website.

Het succes van online marketing hangt steeds meer samen met offline marketing inspanningen. Voor optimaal resultaat is het daarom noodzakelijk dat we zowel online als offline marketing in de strategie betrekken. In het Marketing Intensief pakket adviseren wij over product en doelgroep keuzes en ondersteunen we in de uitvoering van bijvoorbeeld: evenementen, verspreiding, magazines of sales campagnes.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.