Jolanda van De Barones: “Ik heb zoveel meer rust gekregen!”

De Barones is een goedlopend restaurant en hotel in Dalfsen. Het prachtige landelijke pand wordt gerund door Marc en Jolanda Koggel. Zij zochten een nieuwe partij die een nieuwe website voor ze kon bouwen. Jolanda: “We waren niet tevreden over de vorige webbouwer op het gebied van onderhoud. Over StandOut Reclame waren we direct enthousiast. Ze ontwierpen een nieuw logo, een nieuwe website en we nemen ook een online marketing abonnement bij hun af.”

Jolanda vertelt hoe ze bij StandOut terecht zijn gekomen: “Omdat onze huidige webbouwer op het gebied van onderhoud niet meer aan onze wensen voldeed, wat het tijd voor een volgende stap. We gingen op zoek naar een nieuwe partij en startten met rondkijken. Zelf vinden we het belangrijk om kennis dichtbij te zoeken en daarom hebben we vooral lokaal gezocht.”

Toen ze StandOut tegenkwamen planden ze een gesprek met Jorin. “We hadden een ontzettend leuk gesprek met Jorin. We konden direct vertellen waar we tegenaan liepen met onze huidige webbouwer. Jorin kon tijdens het gesprek al dingen voor ons oplossen en dat voelde heel goed”, vertelt Jolanda.

Begrepen en betrokken

Er moest in eerste instantie een nieuwe website inclusief nieuw logo komen. “Na één of twee gesprekken was het plan al rond”, vertelt Jolanda. “We vertelden wat we qua ontwerp met de website wilden uitdragen. Er moest een bepaald beeld neergezet worden en StandOut begreep al snel hoe dit vorm gegeven moest worden. Ook voor wat betreft het nieuwe logo zaten we al snel op één lijn. We voelden ons heel goed begrepen.”

Tijdens het proces van bouwen voelden Jolanda en Marc zich betrokken. “We kregen regelmatig een update van hoe de werkzaamheden er voor stonden. Wij konden dan aangeven of ze de goede richting op gingen. Dat was eigenlijk altijd zo en ook als wij het ergens niet mee eens waren werd daar goed rekening mee gehouden”, aldus Jolanda.

Online marketing abonnement

Na het live gaan van de website stopte onze werkzaamheden voor De Barones niet. Jolanda legt uit: “We hebben zelf niet de kennis en niet de tijd om op het gebied van online marketing actief te zijn. En dat terwijl het wel heel belangrijk is om overal zichtbaar te zijn. Ik liep voorheen altijd met lijstjes in mijn hoofd. Ik moest overal aan denken en het ging altijd van: ‘Dit moet nog online’ en ‘Ik moet niet vergeten hier wat aandacht aan te besteden’. Nu besteden we dit allemaal uit en ik heb daardoor heel veel rust gekregen.”

Eén van de taken die StandOut overneemt is het versturen van mailings. Jolanda gaat verder: “We leveren bij StandOut bijvoorbeeld een paar onderwerpen inclusief steekwoorden aan en dan maken zij er een mooie mailing van. Ik weet nu dat het goed komt, ik hoef niet meer aan dit soort dingen te denken en dat geeft veel rust.” StandOut zorgt ervoor dat de website van De Barones goed gevonden wordt en dat de bezoekersaantallen en daarmee de reserveringen op de site stijgen. Marc en Jolanda merken nu al resultaat. Er komen meer mensen via de site binnen en ook serveren ze bijvoorbeeld veel meer high teas.

“Ik zou StandOut bij iedereen aanbevelen. Sterker nog, ik heb ze al meerdere keren aanbevolen bij collega ondernemers! Jullie zijn gewoon een leuk, jong en dynamisch bedrijf. De snelheid zit er ook goed in en dat moet ook wel, want alles wat met internet te maken heeft verandert zo snel. Maar jullie hebben echt kennis van zaken”, sluit Jolanda af.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.