Grafisch ontwerp

Ontwerpen met een doel

Of je nu nieuwe visitekaartjes, een brochure, webdesign of een compleet nieuwe huisstijl nodig hebt, StandOut zorgt altijd voor een passende stijl. In samenwerking met jou zorgen we altijd voor een ontwerp dat aansluit bij je bedrijf. We bespreken de stijl voor het ontwerp en andere belangrijke onderdelen die meespelen bij het grafisch ontwerp. Zo staan jouw wensen altijd voorop.

Alle reclame-uitingen hebben hun eigen functie. StandOut Reclame biedt een combinatie van ontwerp, techniek en marketing waardoor de functie van de reclame-uiting altijd centraal staat. Met onze kennis over grafisch ontwerp, vertalen we de huisstijl van uw bedrijf eenvoudig in een Facebookpagina of e-mail nieuwsbrief.

Een duidelijk ontwerp

Niet alleen moet het grafisch ontwerp er stijlvol uitzien en passen bij de huisstijl, belangrijk is dat het doel van het ontwerp voorop staat. Dat betekent dat de lezer van de reclame-uiting heel snel kan zien waar de uiting over gaat en wat de boodschap is die wordt overgebracht. Moet de lezer een te lange tekst lezen om de boodschap te begrijpen, of te lang zoeken in het ontwerp om te ontdekken waar de reclame-uiting over gaat, dan zal hij of zij snel afhaken en niet meer geprikkeld zijn om verder te kijken.

Ter Haar & Dunnink

Huisstijl Huidpraktijk Ilona

Flyer Zogedaan

Vechtdal Accountants

Woonmagazine Evertsenbouw

Evertsenbouw

Flyer Ommer Bissingh 2016

Flyer CrossFit Ommen

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.