Facebook marketing

Vergroot uw naamsbekendheid met uw aanwezigheid op Facebook

Het sociale medium Facebook is een belangrijk kanaal geworden voor de marketing en communicatie van veel ondernemingen. Aanwezigheid op Facebook versterkt de mond-tot-mond reclame en het is een perfect middel om klanten te binden, te informeren en te activeren. Daarnaast is het mogelijk om door actief te zijn op Facebook de betrokkenheid van klanten te vergroten.

StandOut Reclame heeft ruime ervaring met de mogelijkheden binnen Facebook marketing en daarom helpen we je graag bij de realisatie van een succesvolle Facebook marketing strategie. Ten eerste is het van belang dat de Facebook bedrijfspagina’s goed zijn ingericht. Hierbij wordt de naam, url, profielfoto en header afbeelding goed ingesteld.

Adverteren op Facebook

Naast het actief zijn op Facebook is het mogelijk om met een Facebookpagina te adverteren. Door middel van adverteren groeit het aantal likes snel en deze stijging zorgt er weer voor dat het bedrijf beter zichtbaar is op Facebook. Om meer likes te creëren via Facebook marketing zetten we een advertentiecampagne op. Die campagne richten we op vrienden van de personen die de pagina al hebben geliked. Ook kunnen we de campagne richten op een regio zoals Ommen en omgeving.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Facebook marketing? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van marketingstrategieën waarin Facebook een rol speelt.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.