E-mailmarketing

Klanten binden met een goede e-mailcampagne

standout-email-marketingE-mailmarketing is een doeltreffende manier om contact te houden met (potentiële) klanten. StandOut Reclame maakt gebruik van het e-mailprogramma MailChimp. Met dit programma is het mogelijk om op een makkelijke manier een professionele mailing te versturen en het adressenbestand bij te houden. Daarnaast zorgt MailChimp ervoor dat de lijst op een wettelijk goedgekeurde manier wordt bijgehouden.

Mailings in uw huisstijl

StandOut Reclame zal een MailChimp account inrichten en een professionele e-mail template ontwerpen aan de hand van de huisstijl. Deze template wordt gebruikt als basis voor elke mailing die verstuurd wordt. Ook koppelen we de mailinglijst aan de website zodat bezoekers van de website zichzelf kunnen inschrijven voor de mailing.

Nadat het systeem is ingericht zal StandOut Reclame een uitleg geven over het gebruik van systeem. Op deze manier is het mogelijk om zelf mailings te gaan verzorgen. De eerste mailing wordt altijd met ondersteuning van StandOut Reclame verstuurd. Als je zelf geen tijd hebt voor het versturen van mailings kan je dit ook uitbesteden aan ons. Wij kunnen de mailing opmaken en verzenden zodat jij alleen tekst en eventueel afbeeldingen hoeft aan te leveren.

Wil je meer informatie over e-mailmarketing? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.