Conversie optimalisatie

Haal meer omzet uit je webwinkel met behulp van StandOut

standout-conversie-optimalisatieAls het goed is werk je doormiddel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google AdWords (SEA) al hard om veel bezoekers naar je website te krijgen. Maar als die bezoekers eenmaal op de website zijn, hoe zorg je er dan voor dat ze overgaan tot koop? StandOut Reclame zorgt er door middel van conversie optimalisatie voor dat niets de bezoekers van jouw webwinkel in de weg staat om over te gaan tot een conversie.

Verkoop meer met je webshop

Onder een conversie kunnen verschillende acties worden verstaan. Het kan gaan om een aankoop in de webwinkel, contact opnemen via het contactformulier of een inschrijving voor de nieuwsbrief. Laten we eerst ingaan op het doen van een aankoop in een webwinkel. Welke soort webwinkel je ook hebt, alle shops zijn gericht op conversie.

Door middel van conversie optimalisatie zorgen wij ervoor dat de conversie zo soepel mogelijk verloopt. Wij verbeteren en optimaliseren de webwinkel volledig. Door een snelle scan van de website kunnen we vaak al belangrijke verbeterpunten aanwijzen. We verbeteren daarbij vooral onderdelen op de website waarbij bezoekers kunnen afhaken. Zo moet bijvoorbeeld productinformatie goed weergegeven worden en ook moet betalen eenvoudig zijn.

Leads generen met je website

Naast meer verkopen genereren via je webshop kun je door middel van conversie optimalisatie ook aan lead generatie doen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lead generatie zoals het aanmelden voor een nieuwsbrief of het achterlaten van contactgegevens. StandOut Reclame kan net als bij het genereren van meer omzet ook helpen bij het optimaliseren van de conversie rondom leads. Wil je meer informatie over conversie optimalisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je direct een quickscan laten maken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.