Contentstrategie

Wat is jouw unieke bedrijfsverhaal?

Om klanten te bereiken en te binden moet je ze raken, raken met jouw verhaal, jouw passie. Maar waarmee zou jij (potentiële) klanten willen raken? Het is heel belangrijk dat je verhaal echt en uniek is en om dat verhaal vorm te geven is het ontwikkelen van een goede contentstrategie erg belangrijk.

In een contentstrategie bepalen we welke content we gaan verspreiden en wanneer we die content gaan verspreiden. Allereerst bepalen we welk verhaal we samen met jou gaan vertellen en vervolgens bepalen we hoe we dat verhaal dan gaan vertellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interviews met je klanten, interviews met medewerkers, bedrijfsreportages, een kijkje op de werkvloer en nog veel meer. Alles is mogelijk.

Content is een breed begrip, we kunnen natuurlijk tekst verspreiden, maar ook zeker filmpjes en foto’s. Zolang alles maar aansluit bij jouw verhaal. Daarbij is het ook belangrijk om te bepalen via welke kanalen we content gaan verspreiden. Dat kan bijvoorbeeld via de website, social media, e-mail of drukwerk zijn. In een contentkalender leggen we vast wanneer en hoe we wat gaan verspreiden. Zo heb je het hele jaar iets te vertellen.

Schakel StandOut in voor jouw contentstrategie!

Lijkt het opbouwen van een contentstrategie je veel werk? Schakel dan onze hulp in. Wij hebben de kennis in huis om jouw verhaal goed neer te zetten. Als je StandOut inschakelt om te helpen met het opbouwen van een contentstrategie gaan we op zoek naar jouw unieke verhaal. Wat ga je vertellen? En hoe ga je dat vertellen? We helpen je om jouw verhaal de wereld in te krijgen. Door dat strategisch aan te pakken heb jij het hele jaar iets moois te vertellen en zullen (potentiële) klanten terugkomen op je blog, zich inschrijven voor de mailing en je willen volgen op social media.

Meer informatie over een contentstrategie? De koffie staat altijd klaar!

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.