Je start de dag met een kopje koffie en opent Facebook. Even kijken hoe het staat met de campagne die je gisteren hebt gelanceerd. Yes, hij heeft al veel kliks opgeleverd! Met een tevreden gevoel check je je mail en werk je je takenlijstje bij. Vanmorgen staan er het schrijven van een blog en nieuwsbrief voor een horecabedrijf op de planning. Direct bedenk je hier leuke social media berichten bij die de boodschap versterken. Nog even redigeer je een tekst voor een website en dan is het alweer lunchtijd!

In de middag analyseer je de Google Ads campagne van een internationale speler. Eén advertentie loopt wat achter op de rest dus die stel je bij. Je klimt nog even in de pen om SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s te schrijven, om de website van een klant hoger te laten scoren in Google. Morgen heb je een afspraak bij een klant voor de inventarisatie van een nieuwe website. Je bereidt jezelf goed voor en bekijkt alvast de huidige website en zet een globale opzet met verbeterpunten op papier. Commercieel als je bent, ga je de klant overtuigen om ook zijn online marketing te verbeteren. Je kunt niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Dit geeft je een goed gevoel en tevreden ga je weer naar huis.

Dit kan zomaar een dag uit jouw leven zijn, als je solliciteert op onze vacature content marketeer/communicatieadviseur. Zie je dit al helemaal voor je? Lees dan snel verder!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een content marketeer/communicatieadviseur met een vlotte pen, en met ervaring met het beheren van websites (WordPress is helemaal top!). Je kent je weg in de wereld van online en content marketing. Je hebt een commerciële instelling en weet waarom bepaalde producten/diensten succes hebben en andere niet. Dit vertaal je in duidelijke taal naar je klanten. Heb je ervaring met het projectmatig opzetten van nieuwe websites? Daar worden wij heel erg blij van! Verder heb je HBO denk- en werkniveau, schrijf je net zo makkelijk een heldere rapportage als een originele oneliner en ben je altijd creatief, maar gestructureerd waar nodig. Je vindt het leuk om je – samen met het hele team – in te zetten voor de klanten en gave projecten. Je helpt je klanten hun doelen te behalen, waarbij jij het aanspreekpunt bent op gebied van online/content marketing en de website.

Waar ga je werken?

StandOut Reclame werkt hard voor organisaties die op zoek zijn naar resultaat en scherpte in hun (online) marketingcampagnes. Dagelijks werken we aan gevarieerde projecten en ons brede klantenbestand groeit hard. We werken zowel voor internationale spelers als voor de gezelligste horecabedrijven, hoveniers en winkels in de regio.

Wat bieden we jou?

  • Een leuke baan voor 32-40 uur per week voor een marktconform salaris;
  • Een plek binnen een jong en gezellig team;
  • Een supersnelle iMac om op te werken;
  • Werken op een mooie locatie in een gaaf historisch pand in Ommen;
  • Dagelijks samen lunchen, dus je kunt je zelfgesmeerde broodjes thuis laten;
  • Op vrijdag een gezellige borrel om samen het weekend in te luiden.

Solliciteren

Iets voor jou? Solliciteer dan snel!

Stuur je motivatie en cv voor 19 augustus t.a.v. Jeroen Hogenkamp naar: info@standoutreclame.nl

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.