AdWords

Gericht online adverteren met search engine advertising (SEA)

standout-reclame-google-adwordsBinnen online marketing kun je opvallen door gebruik te maken van verschillende marketingtools. Eén van die tools is Google AdWords. Met deze online advertentietool, ook wel search engine advertising (SEA) genoemd, kun je gericht adverteren in de zoekmachines. Adverteren in de zoekmachines is een ideale oplossing om snel en gericht resultaat te boeken. Door te betalen per klik bij een bepaalde zoekopdracht aan de hand van zelf geschreven korte advertenties, is het mogelijk om vanuit Google AdWords gericht verkeer naar je website te krijgen. Op deze manier kan er optimaal worden gericht op personen die op zoek zijn naar producten of diensten die jouw bedrijf biedt.

Benut je AdWords budget optimaal

StandOut Reclame helpt je om je AdWords budget optimaal te benutten. Door het efficiënt en effectief inrichten van een AdWords campagne wordt een optimaal rendement behaald met Google AdWords. Binnen de AdWords editor kijken we naar welke woorden interessant zijn voor uw bedrijf om op te adverteren.

Meetbaar

Het mooie van AdWords is dat alles meetbaar is. Of er nu leads verzameld worden of producten verkocht worden, alle resultaten kunnen in kaart gebracht worden. Zo kan snel geschakeld worden aan de hand van de resultaten.

StandOut Reclame helpt je graag bij het succesvol uitvoeren van AdWords campagnes. Wij nemen graag het beheer van je account van jou over. Zo kun jij je blijven focussen op de core business terwijl wij zorgen voor meer verkeer naar je website.

Meer informatie over AdWords? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kop koffie?

Wil je eens praten over de mogelijkheden om meer omzet te halen voor jouw bedrijf? Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.